phone
+45 56 63 13 54
book
Online booking
Bestil din tid her

 

Relax massage & wellness

Ansigtszoneterapi kursus

Hos Relax tilbyder vi kurser i zoneterapi som et af de eneste steder på Sjælland

INGEN PLANLAGT DATO

Kursernes forløb:

Ansigtszoneterapi kursus 1
Baggrundshistorie Meridianlære, punkter Ansigtszoner, knoglesystem den fysiske krop, praktiske øvelser

Ansigtszoneterapi kursus 2
Meridianlære, Sanseorganer, Praktiske øvelser

Ansigtszoneterapi kursus 3
Afbalancering med nervepunkter, Punkter Praktiske øvelser

Ansigtszoneterapi kursus 4
Rynkebehandling, Fodzoneterapi, Praktiske øvelser

Ansigtszoneterapi kursus 5
Neurologiske punkter, Massage af ansigtsmuskler, Massage af nakke, og halsmuskler, Massage af kraniet

zone-kursus

Ansigtszoneterapi er en ny behandlingsform herhjemme, selvom der i mange år har eksisteret forskellige former for ansigtsmassage og -behandling

Rødderne hertil går over 3.000 år tilbage i tiden og findes indenfor forskellige folkefærd - primært orientalske lande som bl.a. Kina og Vietnam.

Zoneterapi i ansigtet kan sidestilles med almindelig fodzoneterapi

Man arbejder blot på zoner i ansigtet frem for punkter under fødderne. På ansigtszoneterapi kursus kommer du til at stifte bekendtskab med brugen af andre relevante kombinationer af reflekszoner på ansigt, hænder og fødder.
Der findes 564 punkter i ansigtet, der alle har forbindelse til centralnervesystemet. Ud fra disse punkter, er det muligt at regulere dysfunktioner i vores indre organer, i lymfesystemet, hormonsystemet samt i vores psykiske tilstand. Dette er blot nogle af de ting, som du kan lære på vores ansigtszoneterapi kursus.

Udover at være utrolig behagelig og stærkt vanedannende er behandlingsformen også effektiv imod forskellige sygdomme og lidelser. Behandlingen er kraftigt afbalancerende for både krop og psyke. Den virker først på det psykiske og siden det fysiske.

Ansigtszoneterapi som rynkepleje

En anden måde at bruge behandlingen på er som rynkepleje, hvor man med 2-3 ugentlige behandlinger til at starte med, kan reducere rynker væsentligt. Herefter kan man nøjes med en vedligeholdende behandling -typisk en gang om måneden.

Pris for ansigtszoneterapi kurus:

Pris 10.000,- kr. som betales med 1.500 ved tilmelding, samt rest-beløbet kr. 8.500,- som betales kontant senest første undervisnings dag.
Du kan vælge at betale på Max bank, reg. Nr. 6070 konto 4385065, senest 10 dage inden start, eller hele beløbet ved tilmelding, hvorved du sparer 5 %.

Ring til Relax-Massage hvis du leder efter et grundkursus i massage. Vi ligger i Køge, men får mange besøgende fra København og resten af Sjælland.