phone
+45 56 63 13 54
book
Online booking
Bestil din tid her

 

Relax massage & wellness

"Relax Center Køge er mit favorit sted, hvis jeg skal forkæle mig selv
- behagelige omgivelser, fantastisk personale, lækre behandlinger."

- Heidi Pedersen

PERMANENT MAKEUP

Permanent makeup, gør det muligt at åbne en ny verden af skønhed og selvtillid for kvinder.
Hos os, kan du få lavet meget naturlige og smukke bryn. Harmoniske bryn gør virkelig underværker for vores ansigt og øjne og giver et mere friskt look.
Hos os arbejder vi med forskellige metoder af permanent makeup, for altid at kunne lave det resultat, der passer bedst til vores kunders behov.
Hvordan?
Når vi udfører permanent makeup på bryn tegner vi først en form som kunden skal godkende sammen med terapeuten, og hvilken farve som er bedst for dig. Dette gøres med specialblyanter.
Det er en permanentmakeup procedure, hvor man deponerer allergivenlige mineralske pigmenter øverst i det dermale lag af huden for at korrigere, ændre eller forbedre sit udseende

PEN METODE
Denne procedure er et håndværk, hvor man benytter en pen med et lille blad af nåle, for at skabe nye hårstrå, der laves et efter et. På den måde kan man opnå en ny form og fylde til brynet, uden at det kan ses at brynene er tatoveret.
OMBRE / POWDER
Ved denne metode anvendes en maskine, hvor behandleren ved hjælp af en speciel teknik, vil skabe smukke og naturlige skygger med forskellige farvenuancer i brynene, som giver et enormt naturligt resultat.
HYBRID BRYN
Her anvendes både pen metode og ombre metode. Den perfekte metode til kunder med lidt sparsomme bryn. En fantastisk kombinations teknik som skaber smukke resultater. Vores metoder sikrer: 100% sterilitet, minimal smerte og hævelse, kortere helingsperiode.
Alle pigmenter der anvendes, er toksikologiske og mikrobiologiske allergi testet og godkendt af EU.

Nyt sæt

  • 3 timer
  Pris 2.995,-

 

2. behandling skal foretages efter mindst 8 uger og inden for 3 mdr. Denne behandling er obligatorisk, for at vi kan stå inde for resultatet. Pris: 995,-

Nogen har brug for mere end de 2 obligatoriske behandlinger Pris: 500,-

  • 1,5 times genoptegning
  Pris 1.575,-
  • 2 timers genoptegning
  Pris 2.200,-

 

Hvis der er behov for mere end 2 timer, vil dette kategoriseres som et nyt sæt. Pris/tid afhænger af om vi har lavet din sidste optegning, alder på din permanent makeup, farve, intensitet osv.
Kom ind til os, og forhør dig om pris, for genoptegning, eller ring for at booke en gratis konsultation til nyt sæt eller genoptegning.

book-img

Book tid

Er i mere end 1 person til vores behandlinger og vil ind samtidig, bedes i ringe til os og booke en tid, da der kun bookes til 1 person online.

Der kan ikke bookes til 2 personer online.

forside-bullet   Book online
     
forside-bullet   Eller ring på tlf. 56 63 13 54

kursus-eyebrow

Mere info?

Kunne du tænke dig at se mere?

Hvis du vil se mere skal du være mere end velkommen til at kigge forbi og se hvordan det ser ud med egne øjne.

Du kan kontakte os ved at klikke her