phone
+45 56 63 13 54
book
Online booking
Bestil din tid her

 

Relax massage & wellness

"Relax Center Køge er mit favorit sted, hvis jeg skal forkæle mig selv
- behagelige omgivelser, fantastisk personale, lækre behandlinger."

- Heidi Pedersen

Ansigtsbehandlinger

Vores ansigtsbehandlinger udføres af vores dygtige kosmetikere. Vi bestræber os på at skræddersy hver enkelt behandling, så den passer til din hud og behov.

 

RELAX KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING

Ansigtsbehandlingen der gives til dig, der ønsker en traditionel ansigtsbehandling. Behandlingen består af: Afrens, hydanalyse, peeling, opvarmning af ansigt, let dybderens, massage af ansigt og skuldre/nakke, ansigtsmaske. Afslutningsvis serum, øjencreme og dagcreme. 

 • 60 min.
  Pris 595,-

 
RELAX SIGNATUR ANSIGTSBEHANDLING

Til dig der trænger til en luksuriøs ansigtsbehandling med massage og med effektive resultater af Beauty Angel lyset, tilpasset til din huds behov.

Behandlingen består af: Afrens, hydanalyse, peeling, opvarmning af ansigt, let dybderens, massage af ansigt og skuldre/nakke, beauty Angel lys og EMT specialmaske. Afslutningsvis serum, øjencreme og dagcreme.

Du vil også opleve det skønne Beauty Angel lys i behandlingen, så du ved egen hjælp forynger, styrker og forbedrer din hud på en naturlig, behagelig og meget effektiv måde. En enkelt behandling booster din huds stofskifte maksimalt her og nu og flere timer frem.

 • 90 min.
  Pris 750,-

 

Tilkøb af 15 min. ekstra ryg og nakkemassage: 99,-
Tilkøb af farvning og retning af bryn: 150,-

Tilkøb af favning af vipper & bryn inkl. ret: 195,-

 

RELAX DELUX ANSIGTSBEHANDLING

 

En almindelig ansigtsbehandling, vil aldrig blive det samme igen – absolut vanedannende.

Behandlingen består af: Fodbad, peeling af fødder, fodmassage let rygmassage, afrens, hudanalyse, peeling,

opvarmning af ansigt, let dybderens, farvning af bryn og vipper inkl. ret af bryn, ansigtsmassage, let skulder/nakke massage, ansigtsmaske. Afslutningsvis serum, øjncream og dagcream.

 • 120 min.
  Pris 1.100,-

 

RELAX DUO ANSIGTSBEHANDLING

Til jer der kommer to personer samtidig og ønsker en klassisk ansigtsbehandling og vejledning og samtidig ønsker en afslappende og skøn massage.

Behandlingen består af: Afrens, hydanalyse, peeling, opvarmning af ansigt, let dybderens, massage af ansigt og skuldre/nakke, ansigtsmaske. Afslutningsvis serum, øjencreme og dagcreme.

 • 75 min. - For 2 personer og 1 behandler
  Pris 1.295,-

 

 DERMAPEN


Micro Needling behandling. Dermapen behandlingen er en utrolig effektiv behandlingsform, der reducerer rynker, fine linjer, solskade, pigmentering, uren hud og ar samt reducering af pore størrelse. Behandlingen består af små nåle, der laver kontrollerede mikroskopiske huller i huden, der får huden til at regenerere og danne ny collagen. Det vil sige behandlingen booster din hud til at forny sig selv, og man opnår flottere hud og fantastisk glød. For bedst mulige resultater, anbefaler vi altid et behandlingsforløb på 3-5 behandlinger alt efter hudtype og problemstilling. Første gang får man en taske med til efterbehandling.
60 min. Pris: 2.200,-

 • Kurforløb består af: 5 x 60 min.
  Pris 8.800,-

 

DIAMANTSLIB & OXYGEN BEHANDLING

En ansigtsbehandling, der kombinerer diamant-hudslibning og oxygenbehandling.

Micro dermabrasion eller diamantslibning er en effektiv dybdegående mikro peeling af huden.

En diamantslibning føles som en effektiv og blid massage. Behandlingen er smertefri, afslappende og en oplevelse af luksus, når de ægte diamanter masserer og sliber din hud. Døde hudceller fjernes og blodcirkulationen stimuleres og porer renses og formindskes.

DermaOXY’s oxygenkoncept er udviklet til at arbejde sammen med hudens egne processer, derfor er der høj fokus på valget af ingredienser. I sammenhæng gør de anvendte ingredienser en vital forskel for hudens sundhed, fugtighed og struktur.
Vi udvælger og sammensætter råmaterialer, der har en dokumenteret anti-ageing effekt, med fokus på reduktion af rynker og linjer, samtidig får du en synligt sundere hud. Ved brug af luft med en 90% oxygen koncentration, masseres de aktive ingredienser efterfølgende endnu dybere ned i huden og helt ned i bunden af dermis. Den høje oxygenkoncentration aktiverer serummets komponenter og effektivisere deres anti-ageing effekt. Dette sikrer at huden optager de aktive ingredienser og medvirker at der allerede 20 minutter efter behandlingen, kan ses en tydelig reduktion af rynker og linjer i huden.
I denne behandling for du både diamantslibning og oxygenbehandling til én samlet pris; Daimantslibningen bortskaffer de døde hudceller, mens oxygenbehandlingen gør din hud glattere og fine linjer forsvinder ved, at serum trykkes ind i underhuden og gør huden glat.
Behandlingen består af: Afrens, hudanalyse, diamantslib, dybderens, hudslib, ansigtsmassage, skulder/nakke massage, ansigtsmaske, hovedbundsmassage, oxygenbehandling
Afslutningsvis serum, øjencreme og dagcreme.

 • 75 min.
  Pris 995,-

 

INTENSIVE LUXURY

Beauty Angels Signaturbehandling er vores mest luksuriøse skønhedsoplevelse. En effektiv kombination af styrkende og hudforbedrende lysbehandling og behagelig, afslappende Beauty Angel massageteknikker, som skaber en skøn følelse af ro og velvære.

 • 60 min.
  Pris 799,-

 

CLEAR AND REPAIR

Beauty Angels lysbehandling Clear & Repair er målrettet urenheder, betændelse og hud, der har brug for heling og lindring. Reparationen kan være særlig fordelagtig for folk med uren hud, akne, eksem, psoriasis eller rosacea, hvor huden har brug for hjælp til heling. Igennem den reparerende proces reduceres rødme og inflammation, og huden opnår lindring og et mere ensartet udseende.

 • 45 min.
  Pris 699,-

 

LIFTING

Beauty Angel lysbehandlingen Lifting er målrettet ældningstegn i huden i ansigtet og på decollte. Beauty Angels effektive lysspektre igangsætter en større cellemekanisme og reparation, for at bindevævscellerne igen kan danne mere collagen, hyaluronsyre og elastin, så du kan modvirke og forebygge ældning af din hud.

 • 45 min.
  Pris 699,-

 

EYES

Beauty Angel-lysbehandling Eyes er målrettet øjenomgivelserne, med fokus på linjer, hævelser og mørke rande under øjnene! Beauty Angels lysteknologi har en særlig effekt ved blodgennemstrømning og heling. Hudens egen oprydningsmekanisme aktiveres, og blodgennemstrømningen tilfører både reparationsfremmende celler, ilt og næring, mens affaldsstoffers væske transporteres væk.

 • 30 min.
  Pris 499,-

 

BODY

Beauty Angels lysbehandlingsteknologi har en effekt på blodgennemstrømning og reparationsmekanismen i huden, som kan have en helt særlig virkning på huden og kroppen. 1. Strækmærker 2. Arvæv 3. Synlige blodkar 4. Sår Beauty Angel-lysbehandlingen Body forfiner hudstrukturen, reducerer synlig appelsinhud og giver en antiage-effekt på huden, som er synlig på arme, mave og ben.

 • 30 min.
  Pris 449,-

 

SELF CARE

Self Care-behandlingen er god som vedligeholdelse af Beauty Angels lysbehandlingsresultater eller imellem Beauty Angels lysbehandlingsforløb. Kunden møder med afrenset hud 10 min. før den aftalte tid eller kan afrense huden på klinikken i behandlerrummet eller ved et nærliggende rum.

 • 15 min.
  Pris 249,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

book-img

Book tid

Er i mere end 1 person til vores behandlinger og vil ind samtidig, bedes i ringe til os og booke en tid, da der kun bookes til 1 person online.

Der kan ikke bookes til 2 personer online.

forside-bullet   Book online
     
forside-bullet   Eller ring på tlf. 56 63 13 54

Mere info?

Kunne du tænke dig at se mere?

Hvis du vil se mere skal du være mere end velkommen til at kigge forbi og se hvordan det ser ud med egne øjne.

Du kan kontakte os ved at klikke her

Ude- eller inden- dørs boblebad

Prøv vores dejlige Spa Bad. Det er en unik dejlig afslutning på massage kropsbehandling eller en ansigtsbehandling.

Du kan vælge imellem vores inden- eller udendørs spa.

Der serveres frisk frugt og et glas champagne.
Pris: 1 person kr. 275,-
Kom to eller flere kr. 225,- pr. person

kontakt-billede