phone
+45 56 63 13 54
book
Online booking
Bestil din tid her

 

Relax massage & wellness

"Relax Center Køge er mit favorit sted, hvis jeg skal forkæle mig selv
- behagelige omgivelser, fantastisk personale, lækre behandlinger."

- Heidi Pedersen

Om Relax Massage


Annie
Ejer, Massør, Zoneterapeut, Kosmetolog, Fodplejer, Akupunktur


Jeab
Massør, Thai massage, Thai fodmassage


 

 

Massage, velvære og spa-oplevelser i Køge

Relax er ren luksus i form af massage, wellness og spa-oplevelser

1986
I april 1986, slog Relax Massage første gang dørene op, som massage og solcenter med professionel massør. Dengang lå klinikken i en tilbygning til huset på Lærkevænget 10 i Ejby, 4623 LL Skensved.
1990
Flyttede jeg til Borgegårdsvej 1, 4600 Køge, hvor jeg i en del år var massør og havde massage i et tilstødende værelse på første sal.
2000
Jeg tog uddannelse som kosmetolog, samtidig begyndte jeg at læse til zoneterapeut, både ansigtszoneterapi og zoneterapi af fødderne.
Jeg tog også udannelsen som fodplejer, og har siden tilbudt fod-behandlinger.
2001
2002
Uddannede jeg mig som Temprana terapeut i Barcelona.
Temprana Terapi, er et koncept til børn med fødsels- og hjerneskader samt til børn med indlærings og adfærdsvanskeligheder, brugt i Sydamerika i 13 år, senest også i Danmark, Sverige og Tyskland. Metoden er udviklet på basis af trykstimuleringsterapi og er en videreudvikling af fod-ansigts-og håndzoneterapien.
2001
Udvidede jeg og tog halvdelen af første salen i brug til klinikken. Jeg måtte nu ansætte personale, da det allerede nu blev større end jeg selv kunne nå.
Jeg havde længe haft et personligt ønske om at starte mit eget spa-massage wellnesscenter op, som det jeg havde prøvet mange gange i Thailand, sammen med min mand.
2004
Begyndte jeg at tegne et center, her på adressen, og i november 2005 flyttede vi fra hovedhuset, ind i den helt nyistandsatte længe på 350 m2. 

Med venlig hilsen
Annie Diedrichsen

 

 

 

 

 

Om os

Vi har i dag 20 massagebrikse, samt 2 indendørs og et udendørs spa-bad, hvor vi kan tilbyde et væld af wellness of spa-behandlinger samt massage. Vores dygtige personale og massører er venlige og sørger altid for vores besøgende under wellness opholdet.

Vi er i dag 5 ansatte som personale og massører.

I dag byder vi både enkelte personer, samt store og små grupper velkommen.

Nogle afholder sociale arrangementer, andre holder Polterabend her, og rigtig mange overrasker og forkæler hinanden her hos os med den vidunderlige wellness, som vi kan tilbyde.

 

 

Åbningstider

 

ÅBNINGSTIDER 

Søndag                    Lukket

Mandag                   9.00 - 16.00

Tirsdag til Fredag    9.00 – 19.00

Lørdag                    9.00 – 15.00