"Relax Center Køge er mit favorit sted, hvis jeg skal forkæle mig selv
- behagelige omgivelser, fantastisk personale, lækre behandlinger."

- Heidi Pedersen

Om Relax Massage

Massør til massage, velvære og spa-oplevelser i Køge

Relax er en luksus i form af massage, wellness og spa oplevelser

1986
I april 1986, slog Relax Massage første gang dørene op, som massage og solcenter med professionel massør, det lå dengang i en tilbygning til huset, på Lærkevænget 10 Ejby, 4623 LL Skensved.
1990
Flyttede jeg til Borgegårdsvej 1, 4600 Køge, hvor jeg i en del år var massør og havde massage i et tilstødende værelse på første sal.
2000
Jeg tog uddannelse som kosmetolog, samtidig begyndte jeg at læse til zoneterapeut, både ansigtszoneterapi og zoneterapi af fødderne.
Jeg tog også udannelsen som fodplejer, og har siden tilbudt fod-behandlinger.
2001
2002
Uddannede jeg mig som Temprana terapeut i Barcelona.
Temprana Terapi, er et koncept til børn med fødsels- og hjerneskader samt til børn med indlærings og adfærdsvanskeligheder, brugt i Sydamerika i 13 år, senest også i Danmark, Sverige og Tyskland. Metoden er udviklet på basis af trykstimuleringsterapi og er en videreudvikling af fod-ansigts-og håndzoneterapien.
2001
Udvidede jeg til at tage halvdelen af første salen, jeg måtte nu ansætte personale, da det allerede nu blev større end jeg selv kunne nå.
Jeg havde længe haft et personligt ønske om at kunne lave mit eget spa-massage wellnesscenter, som jeg havde prøvet mange gange i Thailand, sammen med min mand.
2004
Begyndte jeg at tegne et center, her på adressen, og i november 2005, flyttede vi fra hoved huset, ind i helt nyistandsat længer på 350 m2.

 

Med venlig hilsen
Annie Diedrichsen

 

Om os i dag

Vi har i dag 20 massagebrikse, samt 2 indendørs og et udendørs spa-bad, hvor vi kan tilbyde et væld af wellness of spa-behandlinger samt massage. Vores dygtige personale og massører er venlige og sørger altid for vores besøgende under wellness opholdet.

Vi er i dag 10 ansatte som personale og massører.

I dag byder vi både enkelte personer, samt store og små grupper velkommen.

Nogle afholder sociale arrangementer, andre holder Polterabend her, og rigtig mange overrasker og forkæler hinanden her hos os med den vidunderlige wellness, som vi kan tilbyde.

Åbningstider

Tirsdag - Onsdag:
Torsdag - Fredag:
Lørdag:
Søndag - Mandag:
09.00 - 18.00
09.00 - 19.00
09.00 - 16.00
LUKKET